Gratis Ontwikkeladvies voor iedereen!

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van gratis Ontwikkeladvies. Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Wil jij ook weten wat jouw kansen zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt? Maak dan vanaf nu gebruik van gratis ontwikkeladvies!

Of je nu zzp’er, flexwerker, in loondienst of even zonder werk bent? Het gratis ontwikkeladvies is voor iedereen beschikbaar. Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen. Dit gratis ontwikkeladvies wordt gesubsidieerd wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

“Mooi idee, maar is dat ook wat voor mij? In principe zit ik wel goed op mijn plek….. maar natuurlijk vraag ik mij wel eens af wat er nog meer mogelijk is. Juist dan is dit ontwikkeladvies ook voor jou geschikt! In die alledaagse drukte kunnen ongemerkt veel dingen veranderen: jijzelf, je functie, je werkgever, je branche of zelfs de gehele arbeidsmarkt. Kijk maar wat er nu gebeurt als gevolg van de maatregelen om het Coronavirus te bedwingen. Jouw loopbaan verdient die tussentijdse check! Wanneer stelde jij jezelf voor het laatst de vraag: Is dit wat ik de rest van mijn werkende leven wil doen? En ben ik wel voorbereid voor de (onzekere) toekomst?

 

Wat gaan we doen in dit ontwikkeladviestraject?
We gaan samen kijken hoe jouw situatie er uitziet. In 3 of 4 gesprekken kijken we naar wat jij leuk vindt en goed kan, maar ook naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt door middel van een arbeidsmarktscan. Eigenlijk is het een soort APK van je loopbaan!

 

Ja dat wil ik, en nu?
Neem contact met mij op!

 

Twijfel je nog of heb je vragen?
Neem ook dan vooral contact met mij op!

Loopbaantraject

 

  • Wil je een andere baan, maar weet je nog niet precies wat je wilt doen of hoe je aan een nieuwe functie komt?
  • Zit je nog goed op je plek in je functie, en denk je toch: is dit wat ik mijn hele leven wil doen?
  • Wil je ondernemer worden, en weet je niet of je daar het type voor bent?
  • Weet je heel goed wat je wilt en wat je kunt, maar is het al even geleden dat je gesolliciteerd hebt?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Wat gaan we doen?
We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We bepalen samen jouw loopbaanvraag en hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een klik hebben. Het is tenslotte de bedoeling dat je je vrij voelt om open te zijn en je vertrouwen hebt in mij als je coach.

Daarna zien we elkaar drie tot zeven keer. Dit is helemaal afhankelijk van jouw vraag. De gesprekken duren elk een uur tot anderhalf en smeren we uit over een periode van ongeveer twee tot vier maanden. Daarnaast doe je ook interessante loopbaantests en krijg je opdrachten mee om thuis en op je werk aan te werken. Alles met dat ene doel: inzicht in wie jij bent, wat jij kunt, wat jij wilt en hoe jij je doel kan bereiken.

 

Wat gaat mij dit kosten?
Afhankelijk van waar jouw behoefte ligt, stel ik een maatwerkofferte op.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Van Werk Naar Werk trajecten

 

Ben je ambtenaar en ben je door een reorganisatie boventallig geworden? Dan heb je maximaal twee jaar de tijd om een andere functie binnen of buiten de organisatie te vinden. Ik help je daar graag bij.

 

Wat gaan we doen?
We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We bepalen samen jouw loopbaanvraag en hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een klik hebben. Het is tenslotte de bedoeling dat je je vrij voelt om open te zijn en je vertrouwen hebt in mij als je coach.

De eerste stap is het onderzoeken van je wensen en mogelijkheden én welke kansen de arbeidsmarkt jou biedt. Dan bepalen we samen je vertrekpunt en eindpunt. We brengen daarom in kaart welk ander werk je kunt en wilt doen, zowel binnen als buiten je organisatie. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak waar opdrachten, oefeningen en tests onderdeel van (kunnen) zijn. Dit stemmen we af op jouw behoefte en is dus maatwerk.

 

Wat gaat mij dit kosten?
Meestal is er vanuit je werkgever een budget beschikbaar voor dit soort trajecten. Informeer hiernaar bij je leidinggevende, casemanager of hr adviseur. Afhankelijk van waar jouw behoefte en die van de organisatie ligt, stel ik een maatwerkofferte op.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Arbeidsmarktscan

Met de Arbeidsmarktscan krijg je gemakkelijk inzicht in jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen en kan jezelf hiermee voorbereiden op de veranderende wereld. De Arbeidsmarktscan is een wetenschappelijk gevalideerd instrument, objectief en praktisch, waarmee je op basis van een korte vragenlijst zicht krijgt op je huidige positie op de arbeidsmarkt. In een persoonlijk rapport krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is mijn kans op werk in mijn huidige functie (of in mijn wensberoep)?
  • Waar liggen voor mij mogelijkheden in functies waar tekorten zijn?
  • Wat zijn mijn competenties, drijfveren en leervermogen?
  • Welke functies of vakgebieden zijn nog meer interessant voor mij?
  • Welke werkgevers/ intermediairs in mijn regio hebben interessante vacatures?

 

Wat gaan we doen met betrekking tot deze arbeidsmarktscan?
Nadat je de arbeidsmarktscan gemaakt het, bespreken we de uitkomsten en maken aan de hand hiervan een actieplan met wat je nog te doen staat.

De kosten van deze arbeidsmarktscan zijn €125,-. Dit is inclusief de bespreking hiervan.

 

Ja dat wil ik, en nu?
Neem contact met mij op!

 

Twijfel je nog of heb je vragen?
Neem ook dan vooral contact met mij op!

Sollicitatiebegeleiding

De arbeidsmarkt verandert voortdurend en ook de wijze van solliciteren. Zijn jouw sollicitatievaardigheden nog up-to-date? En hoe zit het met je CV? En hoe schrijf je een pakkende sollicitatiebrief die uitnodigt tot een gesprek? Sta je al op LinkedIn en hoe gebruik je dit? Of vind je sollicitatiegesprekken heel spannend en/of wil je leren hoe je beter beslagen ten ijs te komen?

 

Wat gaan we doen?
We gaan samen kijken hoe jouw situatie er uitziet en waar jouw exacte behoefte ligt met betrekking tot solliciteren.

 

Ja dat wil ik, en nu?
Neem contact met mij op!

 

Twijfel je nog of heb je vragen?
Neem ook dan vooral contact met mij op!

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com

06 283 39 857 | Copyright © 2019 KarinWerkt | Powered by VA Machteld

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com
06 28339857 | Copyright © 2019 KarinWerkt
Powered by VA Machteld