Loopbaantraject

 

  • Wil je een andere baan, maar weet je nog niet precies wat je wilt doen of hoe je aan een nieuwe functie komt?
  • Zit je nog goed op je plek in je functie, en denk je toch: is dit wat ik mijn hele leven wil doen?
  • Wil je ondernemer worden, en weet je niet of je daar het type voor bent?
  • Weet je heel goed wat je wilt en wat je kunt, maar is het al even geleden dat je gesolliciteerd hebt?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Wat gaan we doen?
We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We bepalen samen jouw loopbaanvraag en hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een klik hebben. Het is tenslotte de bedoeling dat je je vrij voelt om open te zijn en je vertrouwen hebt in mij als je coach.

Daarna zien we elkaar drie tot zeven keer. Dit is helemaal afhankelijk van jouw vraag. De gesprekken duren elk een uur tot anderhalf en smeren we uit over een periode van ongeveer twee tot vier maanden. Daarnaast doe je ook interessante loopbaantests en krijg je opdrachten mee om thuis en op je werk aan te werken. Alles met dat ene doel: inzicht in wie jij bent, wat jij kunt, wat jij wilt en hoe jij je doel kan bereiken.

 

Wat gaat mij dit kosten?
Afhankelijk van waar jouw behoefte ligt, stel ik een maatwerkofferte op.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Van Werk Naar Werk trajecten

 

Ben je ambtenaar en ben je door een reorganisatie boventallig geworden? Dan heb je maximaal twee jaar de tijd om een andere functie binnen of buiten de organisatie te vinden. Ik help je daar graag bij.

 

Wat gaan we doen?
We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We bepalen samen jouw loopbaanvraag en hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een klik hebben. Het is tenslotte de bedoeling dat je je vrij voelt om open te zijn en je vertrouwen hebt in mij als je coach.

De eerste stap is het onderzoeken van je wensen en mogelijkheden én welke kansen de arbeidsmarkt jou biedt. Dan bepalen we samen je vertrekpunt en eindpunt. We brengen daarom in kaart welk ander werk je kunt en wilt doen, zowel binnen als buiten je organisatie. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak waar opdrachten, oefeningen en tests onderdeel van (kunnen) zijn. Dit stemmen we af op jouw behoefte en is dus maatwerk.

 

Wat gaat mij dit kosten?
Meestal is er vanuit je werkgever een budget beschikbaar voor dit soort trajecten. Informeer hiernaar bij je leidinggevende, casemanager of hr adviseur. Afhankelijk van waar jouw behoefte en die van de organisatie ligt, stel ik een maatwerkofferte op.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com

06 283 39 857 | Copyright © 2019 KarinWerkt | Powered by VA Machteld

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com
06 28339857 | Copyright © 2019 KarinWerkt
Powered by VA Machteld