Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

 

Ben je 45 jaar of ouder en werk je gemiddeld 12 uur per week? Ben je niet ziek en/of zit je niet in een ontslag- of reorganisatietraject? Dan kun je met een subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies!

In de alledaagse drukte kunnen ongemerkt dingen veranderen: jijzelf, je functie, je werkgever, de branche of zelfs de arbeidsmarkt. Tel daarbij op dat je waarschijnlijk al ruim twintig jaar werkt en eigenlijk pas net over de helft van je loopbaan bent. Wanneer stelde je jezelf voor het laatst de vraag: “Is dit wat ik de rest van mijn werkende leven wil doen?” Jouw loopbaan verdient een tussentijdse check!

 

Wat gaan we doen?
Samen nemen we jouw situatie onder de loep. In maximaal drie gesprekken van 1,5 uur kijken we naar wat jij leuk vindt en goed kan, én naar welke kansen de arbeidsmarkt jou biedt. Zie het als een APK van je loopbaan!

 

Wat gaat mij dit kosten?
Niets! Je hoeft zelfs de subsidie niet aan te vragen. Dat doe ik voor jou.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Loopbaantraject

 

  • Wil je een andere baan, maar weet je nog niet precies wat je wil doen of hoe je aan een nieuwe functie komt?
  • Zit je nog goed op je plek in je functie, en denk je toch: is dit wat ik mijn hele leven wil doen?
  • Wil je ondernemer worden, en weet je niet of je daar het type voor bent?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Wat gaan we doen?
We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We bepalen samen jouw loopbaanvraag en hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een klik hebben. Het is tenslotte de bedoeling dat je je vrij voelt om open te zijn en je vertrouwen hebt in mij als je coach.

Daarna zien we elkaar zes tot acht keer. De gesprekken duren elk anderhalf tot twee uur smeren we uit over een periode van ongeveer drie tot vier maanden. Daarnaast doe je ook interessante loopbaantests en krijg je opdrachten mee om thuis en op je werk aan te werken. Alles met dat ene doel: inzicht in wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt.

 

Wat gaat mij dit kosten?
Afhankelijk van waar jouw behoefte ligt, stel ik een maatwerkofferte op.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Van Werk Naar Werk trajecten

 

Ben je ambtenaar en ben je door een reorganisatie boventallig geworden? Dan heb je maximaal twee jaar de tijd om een andere functie binnen of buiten de organisatie te vinden. Ik help je daar graag bij.

 

Wat gaan we doen?
We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We bepalen samen jouw loopbaanvraag en hoe ik jou hierin het beste kan begeleiden. Dit gesprek is ook bedoeld om te ervaren of we een klik hebben. Het is tenslotte de bedoeling dat je je vrij voelt om open te zijn en je vertrouwen hebt in mij als je coach.

De eerste stap is het onderzoeken van je wensen en mogelijkheden én welke kansen de arbeidsmarkt jou biedt. Dan bepalen we samen je vertrekpunt en eindpunt. We brengen daarom in kaart welk ander werk je kunt en wilt doen, zowel binnen als buiten je organisatie. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak waar opdrachten, oefeningen en tests onderdeel van (kunnen) zijn. Dit stemmen we af op jouw behoefte en is dus maatwerk.

 

Wat gaat mij dit kosten?
Meestal is er vanuit je werkgever een budget beschikbaar voor dit soort trajecten. Informeer hiernaar bij je leidinggevende, casemanager of hr adviseur. Afhankelijk van waar jouw behoefte en die van de organisatie ligt, stel ik een maatwerkofferte op.

 

Ja, dat wil ik! En nu?
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com

06 283 39 857 | Copyright © 2019 KarinWerkt | Powered by VA Machteld

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com
06 28339857 | Copyright © 2019 KarinWerkt
Powered by VA Machteld

WhatsApp chat