KarinWerkt voor zichzelf

In 2002 ben ik begonnen in de arbeidsbemiddeling branche. Ik heb jaren gewerkt als intercedent bij een uitzendbureau en later als accountmanager bij een detacheringsbureau. Toen ik mij wilde richten op het brede vlak van personeelsmanagement heb ik een studie Human Resources (HR) gedaan om daarna als HR-adviseur aan de slag te gaan. Eerst bij PostNL en in 2013 maakte ik de overstap naar de gemeente Almere waar ik ook nog steeds werk.

Door een reorganisatie in 2016 veranderde mijn functie; de nadruk kwam meer op strategisch advieswerk te liggen. Iets wat minder goed bij mij past en waarvan ik wist dat ik niet gelukkig zou worden. Ik werd hierdoor gedwongen na te denken over mijn volgende stap. Ik volgde mijn hart en pakte de kans om loopbaancoach te worden. Ik help mensen graag verder in hun loopbaan, zodat zij – net als ik – ook kunnen doen waar ze gelukkig van worden en energie van krijgen.

Inmiddels heb ik al veel mensen naar tevredenheid geholpen naar hun volgende loopbaan stap. De combinatie van mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling, human resources en nu loopbaanadvies maakt dat ik een pragmatische, arbeidsmarktgerichte loopbaancoach en adviseur ben.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van medewerkers in de zogeheten VWNW (van werk naar werk) trajecten, re-integratietrajecten en vrijwillige mobiliteitstrajecten. Ik ben HBO geschoold en geregistreerd bij de Nederlandse Orde voor Loopbaancoaches (NOLOC).

Logo NOLOC

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com

06 283 39 857 | Copyright © 2019 KarinWerkt | Powered by VA Machteld

Karin Kleijwegt | karinkleijwegt@gmail.com
06 28339857 | Copyright © 2019 KarinWerkt
Powered by VA Machteld